Vásárlási feltételek

A Ker-Mo Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Debrecen, Postakert u. 12. szám alatt található. A cég kerékpárok és kistestű motorkerékpárok alaktrészeinek széleskörű forgalmazásával foglalkozik.

 

A nyitvatartási idő hétköznapokon 7:00 -16:00 óra; szombaton és vasárnap zárva tartunk.

 


Viszonteladó partnereink, az érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások, a választékunkban megtalálható termékeinket személyesen is megvásárolhatják, melyben segítséget nyújtanak szakképzett kollégáink.

 

Mennyiségi megkötés általában nincsen, akár 1-2 db/termék is vásárolható, de törekedni kell az 5000 ft-os minimális értékhatár elérésére! Boltunkban készpénzes és átutalásos fizetésre is van lehetőség.

 

Viszonteladóknak, adószámmal rendelkező cégeknek, vállalkozásoknak az áruházban történő vásárlás megkezdése előtt az alábbiakban felsorolt vásárlási feltételeknek kell eleget tenniük:

 

   1. A vásárlásra jogosultság feltétele a pénztárnál történő regisztráció sikeressége.

   2. A regisztráció feltétele annak bizonyítása, hogy a regisztrálandó cég  érvényes adószámmal rendelkező cég, egyéni vállalkozó.  Ehhez szükséges dokumentumok: működési engedély és vállalkozói igazolvány vagy társasági szerződés, bélyegző.

   3. A vásárlásra jogosult köteles az adataiban történt változásokat - legkésőbb legközelebbi vásárlása előtt közvetlenül, személyesen  - bejelenteni. Utólag számlát nem áll módunkban javítani.

   4. A vásárlási jogosultság az alábbi esetekben automatikusan megszűnik:
- amikor a vásárlásra jogosult vállalkozását megszünteteti, vagy nem kap engedélyt tevékenységének továbbfolytatására. (ld. érvénytelen adószám)
- amennyiben a vásárlásra jogosult nevére az utolsó 12 hónapon keresztül nem történt vásárlás.


 

Az áruházban történő vásárlás során kérjük vásárlóinkat, hogy az alábbi pontokat legyenek szívesek tudomásul venni és betartani:

 

   1. Kiskorúak csak nagykorú felügyelete mellett és annak saját felelősségére tartózkodhatnak áruházunkban, az elektromos targoncák és árumozgató berendezések fokozott figyelembevételével.

   2. Az áruház területére történő behajtás, belépés - beleértve a parkolót is -, bármely eszközzel történő közlekedés és a szállítóeszközök használata a vásárlásra jogosult és kísérői saját felelősségére történik.

   3. Az áruházban kínált áruk árcimkéin a nettó és bruttó eladási ár van feltüntetve, amennyiben csak egy ár van felírva az a nettó értéket képviseli.

   4. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy áruházunkban és az áruházon kívül térfigyelő kamerarendszer működik.

   5. A dohányzás az áruház egész területén tilos, kivéve az erre a célra kijelölt helyen.

   6. A vásárlásra jogosultak a regisztrációval egy időben jelen feltételeket - annak elolvasását és értelmezését követően - önmagukra nézve kötelezőnek ismerik el.