4025 Debrecen, Postakert utca 12.kermo@kermo.hu(52) 442 432, (52) 531 573
Kategóriák

Vásárlási feltételek

 

A Ker-Mo Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Debrecen, Postakert u. 12. szám alatt található. A cég kerékpárok és kistestű motorkerékpárok alaktrészeinek széleskörű forgalmazásával foglalkozik.

A nyitvatartási idő hétköznapokon 7:00 -16:00 óra; szombaton és vasárnap zárva tartunk.

Viszonteladó partnereink, az érvényes adószámmal rendelkező cégek, vállalkozások, a választékunkban megtalálható termékeinket személyesen is megvásárolhatják, melyben segítséget nyújtanak szakképzett kollégáink.

Mennyiségi megkötés általában nincsen, akár 1-2 db/termék is vásárolható, de törekedni kell az 5000 ft-os minimális értékhatár elérésére! Boltunkban készpénzes és átutalásos fizetésre is van lehetőség.

Viszonteladóknak, adószámmal rendelkező cégeknek, vállalkozásoknak az áruházban történő vásárlás megkezdése előtt az alábbiakban felsorolt vásárlási feltételeknek kell eleget tenniük:

1. A vásárlásra jogosultság feltétele a pénztárnál történő regisztráció sikeressége.

2. A regisztráció feltétele annak bizonyítása, hogy a regisztrálandó cég érvényes adószámmal rendelkező cég, egyéni vállalkozó. Ehhez szükséges dokumentumok: működési engedély és vállalkozói igazolvány vagy társasági szerződés, bélyegző.

3. A vásárlásra jogosult köteles az adataiban történt változásokat - legkésőbb legközelebbi vásárlása előtt közvetlenül, személyesen - bejelenteni. Utólag számlát nem áll módunkban javítani.

4. A vásárlási jogosultság az alábbi esetekben automatikusan megszűnik:
- amikor a vásárlásra jogosult vállalkozását megszünteteti, vagy nem kap engedélyt tevékenységének továbbfolytatására. (ld. érvénytelen adószám) - amennyiben a vásárlásra jogosult nevére az utolsó 12 hónapon keresztül nem történt vásárlás.

Az áruházban történő vásárlás során kérjük vásárlóinkat, hogy az alábbi pontokat legyenek szívesek tudomásul venni és betartani:

1. Kiskorúak csak nagykorú felügyelete mellett és annak saját felelősségére tartózkodhatnak áruházunkban, az elektromos targoncák és árumozgató berendezések fokozott figyelembevételével.

2. Az áruház területére történő behajtás, belépés - beleértve a parkolót is -, bármely eszközzel történő közlekedés és a szállítóeszközök használata a vásárlásra jogosult és kísérői saját felelősségére történik.

3. Az áruházban kínált áruk árcimkéin a nettó és bruttó eladási ár van feltüntetve, amennyiben csak egy ár van felírva az a nettó értéket képviseli.

4. Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy áruházunkban és az áruházon kívül térfigyelő kamerarendszer működik.

5. A dohányzás az áruház egész területén tilos, kivéve az erre a célra kijelölt helyen.

6. A vásárlásra jogosultak a regisztrációval egy időben jelen feltételeket - annak elolvasását és értelmezését követően - önmagukra nézve kötelezőnek ismerik el.